Témák » Család » Ismeretlen : Lilikének
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2301
Lilikének
Az éj pamlagán alszik
Lili, a kis unokám.
Pihen az álom,
a legszebb pillanat
varázsra vár.
A láthatatlan érzések
festette vásznon
szerető , pici kezed
kezemre teszed,
és álmod beragyogja
a holdfényes csillagóceánt.
Beküldő: Rózsa Margó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error