Témák » Szenvedély » Sz.István Bálint: Forró ujjaimmal
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 2158
Forró ujjaimmal
Forró ujjaim majd
tarkódra símulva
húzzák rám
édes arcodat,
s vad csókokkal
szép
bársonyos szádat
az illatoddal beszívom
majd
feltámadó szerelmed
s ha szeretsz
elönt majd téged is
az én százfokos lázam
s engem
a te édes melleid
meztelen csodája
ha ajkaim közé
veszeszem bimbóikat
s arcod lázrózsás
pirulása
Beküldő: Sz.István Bálint

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error