Témák » Vágyakozás » Sz.István Bálint: Százkarú öleléssel
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1514
Százkarú öleléssel
Száz karú öleléssel
várok rád hogy
találkozzunk
hogy felébresszem
szunnyadó vágyad
hogy öled göndör
rőzselángja
perzseljen meg
hogy vad
csókokkal edd a számat
s finom
érintésekkel tégy
karddá amely
a te mélyedbe vágyik
hogy elöntsön forró
fehér
gyöngyeimmel
hogy
szeress,
hogy szeresselek
hogy
lázas meztelenségben
tangózzunk veled
kifulladásig
Beküldő: Sz.Vili

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error