Témák » Szerelem » Baranyai Attila: Álom (haiku)
Beküldve: 2013.11.20.
Ennyien olvasták eddig: 1217
Álom (haiku)
Rózsaillatok
úsznak ódon kert mélyén,
fénylő nappalon.

Vörös szirmaik
meg-megremegve nyílnak
mint az ajkaid.

Fák között a szél
könnyed etűdöt játszik,
s lebben a szatén.

Szító nézéssel
ringsz felém, sóhajod száll:
s csókod felébred...

2016.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error