Témák » Élet » Baranyai Attila: Nő a tavaszból (alkaioszi strófa)
Beküldve: 2013.11.20.
Ennyien olvasták eddig: 1029
Nő a tavaszból (alkaioszi strófa)
Tavaszba hívogat, szeme csillanás,
haját a szél fuvallja az illatán,
meséli mind mi szép, susogva,
sóhaja száll, s mosolyog lobogva.

Puhán zenél a húrjai halmazán,
sugallja lantja álmai dallamát,
lebegve, játszadozva ingat,
mélyre lehel, s szerelembe ringat.

2016.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error