Témák » Szerelem » Fodor Bálint: Hallgatom szavaid...
Beküldve: 2017.02.27.
Ennyien olvasták eddig: 1719
Hallgatom szavaid...
Hallgatom szavaid...

Hallgatom szavaid,
S mond el nékem gondjaid,
Ne bánkódj a világ miatt,
A sors utat mutat.
Éljük meg a szerelmet,
S váljunk eggyé szerelmem.
Poros az út, de nem sima,
Ha leseprem, mutasd az utat.
Mutasd az utat, ami a szívedhez vezet,
S hozd közelebb hozzám, rózsás tekinteted!
Beküldő: Fodor Bálint
TÖRÖK REBEKA ALEXANDRA
2017. április 20. 09:09:45
jó élett
TÖRÖK REBEKA ALEXANDRA
2017. április 20. 09:08:37
Új hozzászólás
 Error
 Error