Témák » Szerelem » Fodor Bálint: Szerelmemhez
Beküldve: 2017.02.27.
Ennyien olvasták eddig: 1508
Szerelmemhez
Szerelmemhez

Távol vagy tőlem,
S érzem jelenléted,
Jelenléted, mely ezer szónál is többet ér,
Szeretlek kedvesem, mindörökké!

Lelkünk egybeolvad,
S nem találunk szavakat,
Kezdjünk, közös életet,
Édes, kedvesem!

Szeress engem kedvesem,
S ne légy ellenem,
Bújjunk össze mindörökre,
S lángoljon a szerelem!
Beküldő: Fodor Bálint

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error