Témák » Csalódás » Szabadi Tímea: Szerelem,bánat,csalódás
Beküldve: 2017.03.03.
Ennyien olvasták eddig: 1786
Szerelem,bánat,csalódás
Édes gyümölcs a szerelem.
Mely két szív fáján terem.
Van ki sokáig érni, hagyja,
S van ki éretlen, leszaggatja.

Titkos háború a bánat.
Elvadult hajtása e fának.
de van ki időben, lenyesi.
S van, ki ezt dédelgeti.

Fájó kin a csalódás.
Mint ifjú gyümölcsrothadás.
Van ki még többször is, bízik.
S van kit egy, kísér a sírig.
Beküldő: Szabadi Tímea

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error