Témák » Élet » Sz.István Bálint: November
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 956
November
Lobbanó
őszutói fényben
búcsúzik a nyár

nem őrzi már
se szerelem
se fa se virág

Örömeit
nem őrzi már
semmi

Krizantémok
nyílnak
a kövezeten

nem akarok
senkit
elfeledni
Beküldő: Sz.Vili
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error