Témák » Ismerkedés » Sárai Szabó Judit: Egy poétához
Beküldve: 2016.11.27.
Ennyien olvasták eddig: 2392
Egy poétához
Árnyékba burkolt arcod
nem láthatom
még sohase láttalak
képzeletem
fénnyel vesz körül.
Verseid láttatják lelkedet,
szíved érző férfi - szív
fáradhatatlan,
de néha
megremeg.
Utadat járva
mindenki kedvét keresed
hogy téged mi bánt,
oly kevesen értik meg.
Magányod
takarja mosolyod
vagy,
mint kedvüket vesztett utcalányok
hangod hol esdeklő
hol kemény.
Banális, de igaz:
utoljára hal meg a remény
Beküldő: Sárai Szabó Judit

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error