Témák » Fájdalom » Korponai István: S majd..
Beküldve: 2013.03.11.
Ennyien olvasták eddig: 1388
S majd..
S majd eljönnek érted ők
az égi segítők,
az égi szellemek
égő tűz lelkedet
szárnyukkal óvni meg.
*
Suhanásuk dal,tiszta forrás
csobogás,eljönnek ők a segítők
már csak egy szempillantás.
*
És pára leszel,harmat, hűsen
szelíden áradó,hogy érezze
tudja rólad a szomjas föld,
hogy te jó voltál,néha jó.
*
S eljönnek érted ők az
égi szellemek,hitükkel
Égő tűz fáradt lelkedet
a végső romlástól óvni meg.
Beküldő: Korponai István

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error