Témák » Élet » Sz.István Bálint: Két vers
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 962
Két vers
Két vers

1.

Füvekkel, fákkal mérem magam
Csak ezért nem vagyok hontalan
Csak ezért nem vagyok árva
Majd angyalok visznek a másvilágra

2.
Kellene már egy új szerelem
lánggal lobogó, fényes !
Bolond az aki hisz nekem
Vígyázz ! Meg ne égess !
Beküldő: Sz.Vili
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error