Témák » Szerelem » Ismeretlen : Nyári álom
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1523
Nyári álom
Nagyon meleg a nyár
Sajnos leégéssel jár
amíg csak tehetem
fekszem a napon és élvezem
Vajon le égek ha védekezem?

Úgy Simogatja a nap a hátam
A hogy te egykor simogattál
érzés nélkül válaszoltál
Kérdeztem , szeretsz?

Ha szeretsz soha nem eresztesz
S most egy felhő takarja el a napot
felébredek álmomból és veszem a lapot
álom volt, egy nyári álom.
Beküldő: Krechl Bernadett

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error