Témák » Magány » Sz.István Bálint: Nyár
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1747
Nyár
A házak közt kóbor macska
ténfereg
tarkómon hideg a lámpafény
szeretnélek!

de
gyorsuló idő hurcol szekerén

fent
július csillagai fénylenek
s meleg éji szélben
lélegzik a csönd

a hiányod
sustorog a fákon ,
átölel, mint az álom
s hintázik odafönt.
Beküldő: Sz.Vili
Tóth Boglárka
2016. november 15. 17:34:25
Ez a magányhoz tartozik?
Új hozzászólás
 Error
 Error