Témák » Búcsúzás » Ismeretlen : Megismersz majd...
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2284
Megismersz majd...
Elmegyek messzire
s nem biztos hogy visszajövök
ki látott, s lát
remélem megjegyez egy életre

Ha visszajövök fel ismersz e?
elfelejtetted e arcom?
sok időt voltam oda
s már ismeretlen vagyok

Mágváltozok s felnövök
nem leszek már gyerekes
s belsőleg se ismersz meg
de bennem maradt akit ismertél.
Beküldő: Rekecki Máté

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error