Témák » Szerelem » Holdosi Tímea: Karjaidban ringat a szél
Beküldve: 2015.06.16.
Ennyien olvasták eddig: 1350
Karjaidban ringat a szél
Régi álmokból valóság lett.
Szívem egyszerre dobbant, s nevetett.
Te is látod, gépemet felhőn szállni?
Érzem, egy másik világban fogsz rám várni.

Van lakhelyem ott, ahol átölellek majd,
Van lakhelyem ott, ahol nem érhet baj.
Válladra borulva, karjaidban ringat a szél,
Bevallom, szerelmes vagyok beléd.

Tenyeredben születtem,
Szívedben nevelkedtem.
Imádlak, oda vagyok érted,
Ez az élet sosem érhet véget.
Beküldő: Holdosi Tímea

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error