Témák » Aggódás » Sz.István Bálint: Anyámhoz, régen
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 1204
Anyámhoz, régen

Anyám kezét vörösre marta a lúg
a forró víz , a teknő és a prálya
most hallgat, nem nevet
a fejadag kenyérből is kevés
volt vacsorára ,
az alkony közelít, meghajol előtte,
betakarja és elmereng

Beküldő: Sze.Vili

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error