Témák » Búcsúzás » Sz.István Bálint: Vers P.I.-nek
Beküldve: 2014.12.14.
Ennyien olvasták eddig: 2350
Vers P.I.-nek


Csak így elmenni,
hogy semmi sem őrizzen
-békés, köznapi kövekbe
vagy vasakba ötvözötten
- akár szavakba !
Fákra, falusi házak előtt
a padokra vésve -
Csak így elmenni,
hogy ' Voltál !'
és számon ezt senki se kérje !
Csak így elmenni,
hogy ne nézzenek
érted a csillagokba !
Jaj ! így elmenni
nem csak neked !
Senkinek, soha nem szabadna !
Beküldő: Sze.Vili

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error