Témák » Szerelem » Szini Anita: Olyan szép lehetne
Beküldve: 2014.06.15.
Ennyien olvasták eddig: 1439
Olyan szép lehetne
Milyen szép lenne ez az este!
Göncölszekér, nyáréji fuvalom,
Egymásba boruló két szerelmes teste.
Gyémántgyökér burj?nzik utadon.

Olyan szép lehetne ez az éj...
Útj?ra tér a gondolat...
Halott fájáról hulló falavél
A földre hull s a földön marad.

Oly szép lenne ez az éjjel!
Kár, hogy messze vagy nagyon.
Egymásba szóródhatn?nk széjjel,
Mint vércseppek a fehér havon.
Beküldő: Szini Anita

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error