Témák » Szerelem » Ismeretlen : Leánykérés
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2473
Leánykérés
Oly szép csodálatos látvány,
E két szép szemed látván.
Eljöttem ide szerelmem,
Hogy megkérjem a kezedet.
Remélem igent mondasz,
És együtt élünk majd.
Ó szeretlek tiszta szívböl,
Ezt mindörökké halld.

Most itt álok elötted,
s két szemedbe nézek.
Nem tudom hogy mit fogsz dönteni,
De azt szívböl tedd, úgy lesz örömem.
Én megteszek mindent hogy,
Boldog légy mindenkor,
Szerelmünk zálogaként,
Édes álmainkért.

Oly szép csodálatos nap ez,
Elmondhatom érzésemet.
Köszönöm neked Istenem,
Hogy megteremtetted,
Ezt a gyönyörü leányt,
Ki itt áll elöttem,
Kit szeretnék feleségül venni,
És gondját viselni.
Beküldő: kelemen gergö
Névtelen
2019. február 23. 22:01:25
Nem rossz
Ismeretlen
2018. május 04. 21:08:12
Tenyleg gyonyoruseges
kelemen gergö
2014. április 20. 14:05:54
ez nem ismeretlen, én irtam
Új hozzászólás
 Error
 Error