Témák » Idő » Lupták Gyula: AZ IDŐ
Beküldve: 2013.12.15.
Ennyien olvasták eddig: 2002
AZ IDŐ


Idő! Te csalfa kaméleon!
Gyermeknek s álmoknak nem létezel,
Az ifjakkal a végtelenbe merülsz el,
De ha az idősbhöz odasettenkedel
Csak rövidséged feded fel,
S ha eljössz: nem kegyelmezel.


Beküldő: Lupták Gyula
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error