Témák » Reménytelenség » Landi Krisztián: A remény halála
Beküldve: 2013.06.30.
Ennyien olvasták eddig: 2360
A remény halála

...feketén írom már a napot,
Hópelyhek súlyával terhelem a holnapot,
Ennyi, amit magamból adhatok!
Mégis, a világ megremeg, mikor végül belehalok...
Beküldő: Landi Krisztián

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error