Témák » Születésnap » Bogdán Tibor: Kicsi Miámnak Szülinapjára
Beküldve: 2013.05.06.
Ennyien olvasták eddig: 4284
Kicsi Miámnak Szülinapjára
Minden nap történnek,
Csodák az életben.
Így jönnek majd az évek,
S így volt ez régen.

Sokat láttam már,
Én mégis csak egyben hiszek,
Benned, kinek ma is ünnep jár,
Téged, kit Szerethetlek!

Boldog Szülinapot kicsi Miám!
Beküldő: Bogdán Tibor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error