Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Mennyire szeretsz?
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 4069
Mennyire szeretsz?


Mennyire szeretsz? Mondd el újra
hallani szeretném hangodat,
ahogy kimondod újra és újra
nevemet suttogva, boldogan.

Szeretsz e úgy mint a legszebbik rózsát
mely tenéked ontja minden illatát?
Mely ablakod alatt lágyan és szelíden
bűvös illattal lengi be szobád?

Hiányzom e? Vagy eloltja bárki
hirtelen feltámadt égő szomjadat?
Hiányzom e ha messze vagyok tőled
s nem érzed ajkadon forró csókomat?

Látod? Én szeretlek! S kínzó szomjamat
nem olthatja el senki sem!
Csak tőled akarok minden apró bókot
melytől melegség járja át szívem!

Tőled akarom a bársonyszirmú rózsát,
a gyöngéd ölelést, a forró csókokat,
nem kell senki más ezen a világon!
Csak te olthatod el égő szomjamat!

Csak te vagy nekem egyedül a földön
ki elhozza nékem a virágzó tavaszt,
és ha te nem jössz , nem is kell senki!
Magamba temetem minden álmomat!
Beküldő: Meggyesi Éva
MARGÓ
2016. június 06. 14:19:14
köszönöm NEKED,,HOGY A LELKEMET ,ÉLETEMET ERŐSITED CSODÁS VERSEIDEL
Károly Gyuláné.
2015. december 03. 17:18:14
Köszönöm szépen,csodaszép vers!!
Meggyesi Éva
2013. május 23. 19:52:43
Örülök hogy tetszik! Köszönöm a véleményt!!
Baby 19
2013. április 27. 00:18:52
Csodálatos!Köszönöm hogy olvashattam!
Új hozzászólás
 Error
 Error