Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Nem vágyom hidd el
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3543
Nem vágyom hidd el

Nem vágyom hidd el ,semmi másra
csak hogy álmaidban melletted legyek,
nem csábít már a tűző nap varázsa
ha karjaid között nyugalmat lelek.

Nem kérek semmit, csak maradj mellettem!
S úgy ahogy én is, őrizd álmomat!
Ne tévesszenek meg illó délibábbal,
hűs árnyékban is érezd jól magad!

Szoríts magadhoz! Hogy érezzem végre:
milyen boldog is vagyok veled,
hisz minden szavad, és minden ölelésed
oly boldoggá tesz, hogy nem is képzeled!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error