Témák » Őszinteség » Meggyesi Éva: Oly kevés kell
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3982
Oly kevés kell


Oly kevés kell a boldogsághoz!
Néha elég egy forró ölelés,
egy kedves szó, amely elvarázsol
akár a hívó messzeség.

Oly kevés! S néha ez is oly sok!
Hiába vágysz rá szüntelen,
elillan tőled lepkeszárnyon
akár a múló képzelet!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error