Témák » Szerelmi csalódás » Meggyesi Éva: Odakint
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2106
Odakint


Odakint újra hideg tél van ,
tombol az ítélet idő ,
hó takar minden fát ,virágot ,
s hótól fehér a háztető .

Hirtelen minden télbe fordult ,
hová tűnt már a szép idő ?
magammal harcolok én is ,
akár a téllel az idő .

Tegnap még virágzó tavasz volt ,
rügyeket bontottak a fák ,
tegnap még zöldült a fű is ,
s illatoztak az ibolyák .

Most újra csikorgó hideg van ,
eltűnt a tavaszi világ ,
mint a szívemben : hideg tél van ,
s minden fájdalmat jégbe zárt .
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error