Témák » Harag » Meggyesi Éva: Ezerszer
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2345
Ezerszer

Ezerszer megbűnhődtem érte
amiért akkor elhagytalak,
elvettél tőlem már mindent,
s nekem már semmim sem maradt.

Ezerszer megfizettem érte,
ne büntess engem már tovább!
Nem kérek semmit sem tőled,
csak hagyj engem végre élni már !

Ezerszer megbűnhődtem érte,
de megbánni sosem fogom,
az egyetlen ,amit örökké bánok,
hogy több esélyt adtam mit gondolod !
Beküldő: Meggyesi Éva
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error