Témák » Istenhez » Meggyesi Éva: Kegyetlen sors
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1762
Kegyetlen sors


Kegyetlen sors jutott e gonosz világban
oly sok embernek ,ki nem szolgált reá,
Kit szeretni kéne folyton meggyaláznak,
míg a gonosznak minden jó kijár.

Oly sok a szenvedés ebben a világban
hol a jók kárának örvend a gonosz,
rút, romlott lelkéből sötétség sugárzik,
s amerre jár csak szenvedést okoz .

Istenem ne tűrd ezt!Tisztítsd meg tőlük
a haldokló földet amíg még lehet,
ne vedd el tőlünk utolsó reményünk
arra tégy béklyót ,ki téged sem szeret !

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error