Témák » Alkalmazkodás » Meggyesi Éva: Szelíden hívj
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3200
Szelíden hívj


Szelíden hívj,és szelíden szólj hozzám,
nem bírom már ha bántanak,
szelíden kérj ha szeretnél bármit,
ne töröld belém sáros lábadat!

Nem hívtalak,és nem is kértem tőled
hogy jöjj közel,vagy mellettem maradj,
magadtól jöttél,te akartál látni,
de ha már itt vagy,tiszteletet adj!

Nem vagyok gőgös megbecsülök bárkit,
aki számomra tiszteletet ad,
lehetsz koldus és lehetsz király is,
de durva szóra ne nyisd ajkadat!

Szeress vagy gyűlölj!Nem számít nékem!
de ha már gyűlölsz tedd azt csendesen!
Ki emberként született erre a földre
joggal várják hogy ember is legyen!
Beküldő: Meggyesi Éva
Györgyi
2015. április 01. 16:51:40
Csodálatos vers. Gratulálojk.
Új hozzászólás
 Error
 Error