Témák » Csók » Meggyesi Éva: Csak egyetlen csók
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3871
Csak egyetlen csók

Csak egyetlen csók, mit tőled kaptam
felgyújtotta a szívemet,
mint futótűz, amely lángra lobban
s azt hittem mindent elveszejt.

Azután jött egy kósza szellő
megsuhintva az arcomat,
s a szikrából mit te gyújtottál,
hirtelen semmi sem maradt.

Csak egyetlen önző, kósza mondat
amelytől minden megfagyott,
s egy pillanat alatt ráébredtem
jobb lesz ,ha egyedül vagyok.



Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error