Témák » Ismerkedés » Meggyesi Éva: Nem kérdem
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 5301
Nem kérdem


Nem kérdem tőled honnan jöttél,
nem kérdem tőled mért vagy itt,
hiszen szemednek csillogása,
perzselő fénye elvakít.

Nem várok tőled hazug bókot
nem várok hazug csókokat,
csak annyit mit magadnak kívánsz,
s mit szeretnél hogy visszakapj.

Lehetsz fény,amely rám világít
csak ne takard tőlem a napot,
csak annyit kérj,mit én is várok,
Fogadj el úgy,ahogy vagyok.


Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error