Témák » Karácsony » Meggyesi Éva: Ajándék
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 4879
Ajándék


Ajándék ma minden perc és óra,
amit ünnepkor együtt tölthetünk,
ajándék,melyet álmainkban,
emlékeinkben mindig keresünk.

Ajándék, de sokkal több annál
mit a fenyőfa nékünk rejteget,
ajándék,mely arannyal írja
szívembe most a nevedet.

Ajándék,melyet aranyfonállal
hímezve szívünkbe kötünk,
hogy legyen mire emlékeznünk
amikor végleg elmegyünk.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error